Saturday, April 2, 2011

150 juta with lyrics

Sunday, February 13, 2011

i like this song- Pujaan Malaya With Lyrics

Friday, February 11, 2011

Business- Join Me>>>Reseller @ Agen Perfume

Di sini ada 2 jenis perniagaan yang saya jalankan................
1) Reseller - http://e-biz4u.net/
    Modal- RM50 untuk produk PERFUME for couple 
    (Berpatutan dan Tidak Rugi)  
    Anda perlu dapatkan downline/ahli untuk dapat 
    RM20 secara automatik, lagi ramai anda cari lagi
    banyak yang anda dapat
    Saya tidak menjanjikan KEKAYAAN tp kalau sekadar 
    untuk DUIT POKET pasti anda BOLEH....

2) Agen Perfume - Perfume NB 3 botol 5ml utk 1 Kotak
     berharga RM20 sahaja....100% tanpa ALCOHOL
     Harga anda jual RM30, bermaksud 1 Kotak 
     anda akan dapat 
     KEUNTUNGAN sebanyak RM10
     Kalau banyak yg anda jual, banyaklah PENDAPATAN 
     anda.....Sangat MUDAH, yang penting
     BERUSAHA....


Berminat sila hubungi saya di email saya babeieka30@gmail.com
TQ
  

Wednesday, February 9, 2011

Allah Selamatkan Kamu

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan mama dan baba danish
Allah selamatkan kamu...........


Semoga dPanjangkan umur, dMurahkan rezki serta Keluarga kami bahagia, dRahmati dan dBerkati....
Amin... =)))

Saturday, November 13, 2010

Macam Bagus!!!

Isu TB=takot bini...bg ak xde istilah ini, kalau seorang suami@isteri sayang menyangi, saling menghormati....itulah kewajiban & tanggungjwb....

Permulaan bicara...Apakah maksud seorang kawan???Perlukah kite bKwn dgn orang yg mengkucar kacirkn rumah tangga kite???

Tahukah mereka berapa byk kasih antara suami/isteri?Tahukah mcm mana mereka bertolenrasi?Tahukah  macam mana mereka menyelesaikn masalah?TAHUKAH anda sebagai KAWAN??? TIDAKkn???Kwn hanya ORANG LUAR....hanya bleh lihat dari luar......

Tak perlu lah klu ajakkn anda tidak dpersetujui.....Anda perlu nak jdkn "BAHAN", walaupun mulut anda seperti "BONTOT AYAM" (ayam jgk dPersalahkn) Tak perlu lah nak "BAHAN" berulang kali.......Sabar ade Batasnye, Maruah perlu dJage walaupun UMUR SUAMI/ISTERI ini lebeh MUDA, jgn lah dPijaknye kepala sampai ke tanah.....
nak ckp aku childish silakan.........

Anda dh TUA tp TAK MATANG.......Tak Paham Batas2 & Maruah bagi Seorang suami/isteri......

Pergi lah kursus kawin dulu,mungkin itu pun masih blom cukup, walau apapun moga selamat & bahagialah isteri/suami anda kemudian hari nnti.........~end 

Friday, October 1, 2010

Gaya Si Comel Berbaju Raya

Salam,
Masih lg dlm mood berhari raya jd kebanyakan contest pun masihh bertemakan raya. Kali ini anjuran dari blog Baby Ibu dan Azzamoro.

Banner rasmi contests


Ini pula senarai Penaja hadiah:

Nama Si Comel Berbaju Melatyu ini: Zulkarnain Danish bin Mohamad Fadzil
Umur: 1 thn 2 bln
Kategori :A

Tuesday, September 28, 2010

Mama Danish wanna to work =)

Already so long the sense so a Housewife, Mama Danish craved wanna to work back...yeah!!! 
 Danish also already grow up...if in send to nursery, not is very worried....
Furthermore, grow also his mind get into good graces....hope happy mama's child....
 
But this time Mama Danish make a choice, if wanna to work let worth....Mama Danish only apply government work and banks only....if there is rezki insyaAllah can get it...

Otherwise, can be housewife again....hehehehe

to babah~ do not smoke, insidiously health.....love beloved person